Het bedrijf Zijlmans Jachtbouw in Drimmelen

Zijlmans jachtbouw is opgericht in 1989, te Drimmelen, Noord-Brabant. De grondlegger van het bedrijf en tevens algemeen directeur dhr. Marcel Zijlmans is indertijd het bedrijf gestart als een eenmanszaak. Heden ten dagen wordt hij omringd door een team van enthousiaste werknemers. Samen staan zij garant voor goed en sterk vakmanschap.

Gespecialiseerd in het bouwen van stalen knik-spant motorjachten - Zijlmans Jachtbouw

Gespecialiseerd sinds 1989

Sinds de oprichting in 1989 is de werf gespecialiseerd in het bouwen van stalen knik-spant motorjachten. De eerste jaren worden er alleen stalen casco’s gemaakt, heden wordt er samengewerkt met vakbekwame collega cascobouwers, jachtschilders, etc die ieder in hun eigen vakgebied zijn gespecialiseerd.

Dit alles onder het toeziend oog van Zijlmans Jachtbouw. De eerste concept tekeningen t/m de tewaterlating worden onder eigen beheer uitgevoerd. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende werf met een totaal grondoppervlak van ca. 4500 m2, met daarop gevestigd een interieur, 2 montage /reparatie loodsen en een botenlift van 32 ton.

Aan de basis daar gebeurt het

De belangrijkste doelstelling van de werf is “binnen de eigen mogelijkheden” het tevreden stellen van haar klanten. Iedereen binnen het bedrijf probeert daar op zijn eigen persoonlijke manier aan bij te dragen. Dit begint bij zodra u het terrein betreedt, met een persoonlijk ontvangst. Komt u nu voor een nieuw schip of voor een refit aan uw eigen schip dan krijgt u de aandacht die u verdient.

Bij de onderhandelingen voor de aankoop van een nieuw schip, reparatie of voor een onderhoudsbeurt aan uw eigen schip staan uw eigen persoonlijke wensen voorop. De werf geeft op zijn beurt adviezen die door ervaring in de loop der jaren zijn opgedaan. Samen wordt er gekeken wat voor u op het moment de juiste keuze is. Het spreekwoord “De klant is koning” staat bij Zijlmans jachtbouw hoog in het vaandel.

De werf geeft op zijn beurt adviezen die door ervaring in de loop der jaren zijn opgedaan - Zijlmans Jachtbouw

Ontdek Zijlmans Jachtbouw in Drimmelen virtueel